Blog

06
pro

Never Mind the Plug

Jednoglasnom odlukom ocjenjivačkog suda za vizualni identitet projekta Dubrovnik Unplugged Festival odabran je rad pod šifrom B27102016II, naziva Never Mind the Plugautora Saše Prižmića (NEO studio), ocijenjen kao najbolji od devet pristiglih natječajnih radova.

“Ocjenjivački sud zaključio je da odabrano rješenje na originalan način pokazuje promišljenost u pristupu natječajnoj temi gradeći identitetsku prepoznatljivost u sustavu koji predviđa i dobro se nosi s različitim mutacijama u cilju stvaranja kontekstualne veze s pojedinačnim kulturnim sadržajima koje treba komunicirati” - stoji u obrazloženju.

Okosnica budućeg višednevnog, međunarodnog rock festivala bit će živi nastupi rock glazbenika, od lokalnih demo bendova, preko etabliranih lokalnih, nacionalnih i regionalnih izvođača, do međunarodnog  “headlinera” posljednjeg festivalskog dana.

Nositelj projekta je ustanova u kulturi Grada Dubrovnika Dubrovačke ljetne igre, koja će organizirati festival u suradnji s drugim dubrovačkim ustanovama u kulturi (Kazalište Marina Držića i Kinematografi Dubrovnik) te udrugama civilnog društva koje se bave kulturom (Udruga mladih Orlando, Udruga Luža, Klub Lazareti itd.).